Kontakt

Manus

Vi tar emot manus mellan 1:a maj och 30:e juni varje år.

Vill du förnya fantasygenren? Vill du vara drivande i utvecklingen av svensk fantasy? Undrentide fokuserar på fantastik och då främst urban-fantasy, low-fantasy och magisk realism, men även Science-Fiction, historiska romaner och övernaturlig skräck. Vi letar efter det underliga, originella, sublima och suggestiva. Det skulle också vara spännande att ge sig i kast med fusion. Varför inte en fantasydeckare, en skräckkomedi, historisk thriller eller feel-good-fantasy?

Om du skriver en bokserie (3 böcker eller fler) se till att i princip alla böcker i serien är färdigskrivna innan du skickar in till oss.

Undrentide är från och med den 1 maj 2020 ett hybridförlag, där kostnaden för bokutgivningen delas lika mellan förlaget och författaren, likaså vinsten. Läs mer om detta här.

Har du ett manus som du tycker passar vår utgivning och kan tänka dig att själv vara med i arbetet för marknadsföring av din bok, är du välkommen att skicka in:

  • En synopsis av hela ditt manus (sammanfattning)
  • Ett textprov på 20-40 sidor.
  • En kort presentation av dig själv.

Undrentide tar endast emot digitala manus. Maila till info[at]undrentide.se

Viktigt!

Döp dina filer med titel och författarnamn. Varje dokument ska också ha titel, författarnamn och mailadress i sidhuvudet. Filformat: doc, docx eller odt. Skicka INTE pdf. Vi vill kunna formatera texten till vårt gillande.

Undrentide är ett litet förlag och vi har inga möjligheter att ge feedback på ditt manus.

Vi är också intresserade av recensenter av våra böcker. Skicka ett mail med en kort beskrivning och vilken bok du är intresserad av att recensera.

E-post

info[at]undrentide.se