I love the smell of nature in the morning…

Nu ska jag göra något så ovanligt som att presentera en konstnär, nämligen Ivan Shishkin. jag älskar mörka skogar och djupgrön mossa, så Shishkin är konstnären för mig. Det är svårt att tänka sig att hans bilder är målade och inte fotografier. Jag menar, kom igen:

Varelser, berättelser, luktar, ja allt möjligt dyker upp i mitt huvud när jag tittar på hans tavlor. Det är nästa så att man ser trollungarna leka bland stenarna och älvorna kika fram mellan stammarna. En fantastisk inspirationskälla, helt enkelt. Bläddra gärna in i detta galleri.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s