Ekens syster som E-bok

Jag har just alldeles nyss tagit beslutet att släppa en av mina längre fantasy-noveller som e-bok. Nämligen Ekens syster. Det kan ju vara skönt att ladda ner en kortare bok (runt 35 sidor) och läsa på en kväll.

Hon smög barfota över den mosstäckta marken. Långsamt och flödande, som om hennes kropp rörde sig i vatten och inte i luft. Varje natt var hon där. Hennes långa blonda hår låg i mjuka lockar över hennes axlar och, konstigt nog, var några av lockarna gröna längst ut.

En armé ledd av general Morgan Brimer försöker ta sig fram genom en tät skog för att kunna invadera hertigadömet Mundani, men något står i hans väg. Arméns hänsynslösa framfart har förargat en grupp skogsnymfer och drottningen visar ingen nåd. Kanske Fynwë kan rädda generalen, eller har hans mörka själ redan förbannat henne?

Release augusti

Omslag: © Chorazin – fotolia.com samt Elin Holmerin

En reaktion till “Ekens syster som E-bok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s