Startskottet har gått

 

Jag lovade mig själv i början av sommaren att jag skulle sy en sekelskiftesdräkt och hittills har syandet fått stryka på foten framför husrenovering och arbete med kommande utgivning, men nu har jag satt fart!

Det går faktiskt fortare än man tror. Efter lunch klippte jag ut mönster och delar och nu har jag fogat samman hela kjolen. Linningen och fållen är kvar, samt krokarna som ska tjäna som knäppning. Blusen kommer bli mycket svårare, men jag ger mig inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s