Monterbygge

Idag har jag kört 40 mil. Irrat runt lite i Göteborg för att sedan checka in på hotellet. Letat mig till Svenska Mässans lokaler och sedan till Egenutgivarnas monter som var i full gång att byggas upp. Efter att ha dragit mitt strå till stacken, knallade jag runt lite bland alla byggen som var igång. Vilken känsla!

Och letar ni efter mig och mina böcker så hittar ni mig i monter A02:52, precis vid litteraturscenen, Science Fiction-bokhandeln och mitt emot X-publishing. Hedervärt sällskap indeed.

Här finns en mer utförlig berättelse om bygget.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s