Välkommen till Fyra öars rike

Den kommande boken Rämnfödd av Anna Blixt utspelar sig i Fyra öars rike. Det är ett land vars klimat påminner mycket om det nordiska, men det finns platser som verkligen är annorlunda, intressanta och spännande. Utan att säga för mycket så kommer du att färdas in i mörka skogar med grå spökträd och frätande gift. Du kommer att få uppleva den magnifika vita staden Ljushamn och det bergiga Järvfäst. Berättelsen utspelas på huvudön Elidon, men i kommande böcker får vi färdas till fler platser.

karta_fyro5

Boken finns att förboka hos nätbokhandlare, t ex Bokus och Adlibris.

En reaktion till “Välkommen till Fyra öars rike

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s