Första recensionen av Rämnfödd

Nu finns en recension av Rämnfödd att läsa på Spektakulärt.

Det här sägs bland annat om boken:

”Rämnfödd är en fristående uppföljare till Fredens pris. Anna Blixt är en mycket skicklig skribent –Rämnfödd är till en början riktigt välskriven och man dras snabbt med i ett engagemang för Taia. Handlingen är genomtänkt, likaså alla karaktärer. Historien känns spännande och engagerande. Tyvärr blir det lite rörigt mot slutet och historien stannar liksom av i Taias upprepande kamp både i världen och inom henne själv. Men detta är en klart läsvärd och mycket välskriven fantasyroman.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s