Drömma sig bort

Nu har jag bokat en resa till Skottland med familjen. Det finns några platser i världen dit jag alltid har velat åka, och Skottland är ett av dem. Jag längtar till att sitta på en bänk eller i en sluttning och låta omgivningen inspirera mig till drömmar och skrivande.

Det bär av i mitten av juli och innan dess så har jag ju en hel del annat att göra 🙂

2 reaktioner till “Drömma sig bort

  1. Skottland är ett gott resval. Kan säkert ge inspiration till mycket. De böljande sluttningarna och bergen är imponerande. Tågluffade genom Skottland när jag var ung och har goda minnen av det. Fick känslan av att åka på en modelljärnväg i små gemyliga samhällen längs kusten. Det fanns ett vandrarhem i ett medeltida slott i norra Skottland, vill jag minnas, med promenadavstånd till ett historiskt fältslag. Har glömt vad det hette tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s