Arbetet fortgår exemplariskt

För en gångs skull, peppar peppar. Nu är det snart bara tryckeriet det hänger på. Arbetet med Skymningssång och Flammor av vrede har löpt på bra och nu ligger både tryckfilerna hos författarna för en sista koll.

Med lite tur får jag med mig båda böckerna, nytryckta och fräscha, till Fantastika 2013 i Stockholm helgen den 18-20 oktober. Det har varit riktigt kul att läsa om böckerna efter mina förändringsförslag. Tycker själv att de är strået vassare nu, hoppas alla håller med 🙂

De finns så klart att förboka här, här och här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s