Höstlov! Eller nåt…

Idag var dagen rätt tung, fast ändå inte. Nästa vecka är det höstlov, så ungarna på jobbet var lite lagom uppspelta, men inte så illa som jag trodde. Själv jobbar jag på som vanligt nästa vecka, så det blir ju inte så värst mycket lov. Jag hamnade i någon sorts höstlovskoma och däckade på soffan när jag kom hem idag. Sov ett par timmar. En förkylning har legat och ruvat i kroppen men inte riktigt brutit ut, så det lär väl komma nu i helgen.

Det har sedan Fantastika/Swecon rullat på fint med bokförsäljning. Det droppar in beställningar varje dag och varje gång blir jag lika glad. SF-bokhandeln i Göteborg har fyllt på sitt lager, så gå gärna dit och handla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s