Första lovorden om Skymningssång

Spektakulärt har recenserat den nyutkomna Skymningssång av Patrik Centerwall. En mycket positiv recension och hyllning. Bland annat skriver Peter: ”Min favorit är nog ”Inbjudningskortet”, en underbar historia om rivalitet och småsinthet på kontoret. Alice har inte fått någon inbjudan till en kommande tillställning, medan hennes nemesis/kollega gärna visar upp sin. Efter att ha lidit länge nog bestämmer sej Alice för att våga ta upp saken med chefen – som är ett Lovecraft-monster. Typ. Minnesvärd är också novellerna (bland dom titelnovellen) med en farligt förförisk, skön och skönsjungande dam.

Det finns fler pärlor i denna bok, som jag har svårt att se någon inte skulle tycka om. Har du inte upptäckt Patrik Centerwall än är det dags att göra det nu.”

En reaktion till “Första lovorden om Skymningssång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s