Dalaförfattare hyllas på Nya Zeeland

Så lyder rubriken på artikeln i DT om Fredrik Brounéus och hans bok The Prince of Soul and The Lighthouse. Boken mottog ju Sir Julius Vogel Award i år för bästa ungdomsroman, vilket vi förstås att superstolta (om än inte så förvånade) över. Bara läs så förstår ni!

Ur artikeln:

”– Idén till The Prince of Soul and The Lighthouse fick jag en dag när jag funderade kring ljuset i tunneln, som människor beskrivit efter nära-döden-upplevelser. Tänk om det där ljuset var en uppfinning, skapad av en människa? Varför skulle han eller hon ha gjort det? Vad ville han eller hon skydda oss från, säger Fredrik.”

Igår korades även vinnaren av boken på bloggen The Ponkissons. Grattis till Lupina Ojala!

Prince_of_soul

En reaktion till “Dalaförfattare hyllas på Nya Zeeland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s