Zombies läser Skymningssång

”I titelnovellen Skymningssång och avslutande Please remember me möter vi en sångerska som aldrig tycks åldras och som har en både förtrollande och hemsk påverkan på sin publik. Det är en elegant variant på vampyrtemat som blandar sensuell noir med melankoli och fasa.”

Jonny på Swedish Zombie har läst och recenserat Patrik Centerwalls Skymningssång. I denna välskrivna recension kommer verket till sin rätt, tycker jag. Han har fastnat för samma saker som fick mig att ta beslutet att denna novellsamling måste ges ut i bokform. Häftigt!

3dbok

En reaktion till “Zombies läser Skymningssång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s