Lupina tipsar om The Prince

”Rolig och annorlunda är de två ord som först kommer för mig när jag ska beskriva den här boken. Den har blivit tilldelad pris för bästa ungdomsroman 2013 (Sir Julius Vogel Award) fast jag tycker den passar alldeles utmärkt även för vuxna läsare.”

Lupina tipsar allmänheten på sin blogg om The Prince of Soul and The Lighthouse av Fredrik Brounéus. Självklart tycker jag också att du ska läsa den, för roligare äventyr får man leta efter. Hon irriterar sig lite på fotnoterna, men de behöver man ju inte läsa om man inte vill 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s