Ny fantastik podd

Nu finns det en riktigt spännande podd för alla fantastikälskare och andra nyfikna själar. Här kommer finska och svenska fantastikförfattare att lägga upp intressanta inlägg och intervjuer. Medverkande är förutom vår egen Stefan Hagel, storheter som Karin Tidbeck, Pål Eggert, Maria Turtschaninoff, Peter Bergting, Boel Bermann, Anders Björkelid, Erik Granström, Oskar Källner, Kristina Hård, Nene Ormes, Susanna Björnberg, Susanna Nissinen, Fredrik Persson, Mia Franck, Hannele Mikaela Taivassalo och Jenny Wiik.

Har man inte koll på svensk fantastik är det dags att börja nu.

Missa inte Fantastisk Podd!

 

3 reaktioner till “Ny fantastik podd

  1. Toppenpost, Elin!
    Vi spelade in våra första två avsnitt i dag. Alltså vi i Västkustgruppen. På torsdag publiceras Malmögruppens avsnitt (del två i hela Fantastisk Podd-historien; premiäravsnittet kom från Finlandsgruppen, för snart fjorton dagar sedan).
    Vårt första avsnitt ska publiceras den 27 februari.

      1. Vi har kommit fram till att ljudkvalitén var bra. Sedan får vi se huruvida innehållet är bra eller ej :). Kanske lite stelt samtal i första avsnittet, då vi inte känner varann – ännu. Men det tar sig allt eftersom, det är jag övertygad om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s