Februari – boktorka

Redan när jag startade förlaget fick jag av bokhandlare veta att februari är den sämsta försäljningsmånaden, och därigenom också den sämsta månaden att släppa nya böcker. Inte förrän i år har jag egentligen erfarit det. Denna månad har det verkligen varit boktorka. 

Folk väntar väl på bokrean samt håller på att läsa alla böcker de fick i julklapp.

Söner av Heimdall och Havet under oss har vi valt att släppa i mars (av ovanstående anledning), och jag hoppas att försäljningen tar fart då. Varje liten beställning som kommer in gör mig nämligen så satans glad.

2 reaktioner till “Februari – boktorka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s