Kommande signering

Glöm inte bort att ta er till SF-bokhandeln i Göteborg den 5 april, då Jonas Larsson finns där för att signera sin rykande färska roman Havet under oss. Faktiskt så är det precis i den stunden som boken släpps ut i dagsljuset efter att ha legat i dator och tryckpressar under flera månader.

Boken är en sorts pirat-saga som faktiskt utspelar sig i vår tid, men under jordskorpan. Läkaren Gustaf faller genom ett hissschakt ner till en stenö i ett underjordiskt hav. Besättningen på skeppet Himlen fiskar upp honom och äventyret kan börja.

havet_under_oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s