K

Jorå, jag är okej. Kanske bloggen är lite tyst, men jag jobbar på i just det tysta. Just nu har jag satt tänderna i Stockholms undergång och sätter ihop den till en första arbetsversion. Det är kul och spännande att läsa de omskrivna versionerna av novellerna. Ibland hade jag inte så mycket invändningar alls och ibland har det varit mer att kommentera. Riktigt bra noveller är det i alla fall och bjuder på både rysningar och nagelbitning. Det är ingen som gottar sig i äckel, som var populärt ett tag, vilket jag tycker är bra. Har inte så mycket till övers för äckel.

I juli stoltar novellantologin i ljuset och jag hoppas att dessa okända och kända författare upptäcks av många läsare. Läs mer om antologin här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s