Rapport från Örebro bokmässa

I helgen gick ju bokmässan i Örebro av stapeln och Undrentide var där. Bokmässan hålls i en konferensbyggnad så den blir lite utspridd och uppdelad, vilket främst märktes på att folk inte riktigt hittade alla rum. Jag befann mig någonstans i mitten tror jag, så det var en hel del besökare.

Fredagen var det mest branschfolk och skolelever, så där blev det mest prata med folk och dela ut broschyrer. På lördagen var det mer allmänt bokintresserade människor och ett gäng böcker hittade nya ägare. Helena Andersson var där och signerade sin rykande färska vikingaroman och hon fick nöjet att skriva sin autograf flera gånger.

helena_signerar

bocker_bokmassa elin_bokmassa

En reaktion till “Rapport från Örebro bokmässa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s