Jonas Larsson intervjuad i Fenix

Fenix är en Sveriges största tidning för dig som är intresserad av rollspel och strategispel. Tidningen innehåller även bräd-, dator-, figur- och kortspel, samt emellanåt även artiklar om airsoft, paintball, lajv och andra typer av sällskapsspel.

En Intervju med Jonas Larsson, författare till Havet under oss, finns med i senaste numret. Han berättar om sitt skrivande och rollspelande. Imorgon kan ni träffa Jonas på Sci-fi-bokhandeln i Göteborg där han signerar sin bok och idag kan man passa på att delta på Confetti som är en Sci-fi-kongress arrangerad av Club Cosmos som firar 60 år. Plats: Gamlestadens medborgarhus. Det händer mycket nu!

fenix

En reaktion till “Jonas Larsson intervjuad i Fenix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s