Recensioner av Söner av Heimdall

Två recensioner av Helena Anderssons Söner av Heimdall har dykt upp. Den första på bokus (skrolla ner en bit) mycket positiv: ”Jag gillar fantasy och nordisk mytologi men skulle ha gillat boken även utan dessa intressen. Det första kapitlet var lite svårt men när man kommit igenom det var jag fast. Boken känns som en historisk roman och man kommer lätt in på personerna.”

Och den andra på Boktycke, mer ljummen: ”Söner av Heimdall är en väldigt ambitiöst bok när det gäller efterforskning och känslan av “äkthet”. Tyvärr är jag alldeles för van vid ungdomsböcker så jag kom inte helt överens med språket vilket i sin tur gjorde att inlevelsen blev lidande. Är ni mer insatt i fornnordiska termer så lär ni garanterat uppskatta boken mycket mer än vad jag gör.”

soner_av_heimdall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s