Rapport från bokmässan

Fredagen avklarad med supertrevligt Steampunkmingel och många välbekanta ansikten. I dag blir det zombiewalk kl 14 och passande nog så finns Andreas Rosell, Boel Bermann och Anders Fager på plats i Science Fiction-bokhandelns monter för att signera Stockholms undergång.

Arrangörerna av Steampunkminglet Anna Vintersvärd från Andra Världar, jag från Undrentide och Frida Arwen Rosenlund från Mörkersdottirs förlag. Bilden tagen av Pernilla Perny Lindgren.

IMG_0587.JPG

IMG_0586.JPG

IMG_0585.JPG

En reaktion till “Rapport från bokmässan

  1. Åh jag missade dig! Gick och frågade i Mörkersdottirs monter om du eventuellt var där tidigare, missade steampunkminglet tyvärr. Ville gärna komma och säga hej eftersom jag också är katrineholmsbaserad och gillar Undrentides utgivning (mailade dig någon gång i våras). Hade varit kul att få ett ansikte på personen bakom förlaget 🙂 Hoppas du hade det trevligt! / Jill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s