Release för Incidenten!

Idag släpps romanen Incidenten i Böhmen av Thomas Årnfelt. En roman som jag skulle vilja kalla nygotisk. Om man har läst Frankenstein, Drakula, Sleepy Hollow så kommer man känna igen en del element, men samtidigt är det snyggt nyskapande. Finns att köpa i på Adlibris, Bokus med flera ställen.

böhmen test 5

 

Thomas växte upp i Linköping där han nu åter bor efter en session på Irland. Han har en brokig bakgrund som innefattar både teknik och humaniora. Bland annat har han en examen som gymnasielärare i svenska och historia, men huvuddelen av sin yrkesverksamma tid har han arbetat inom IT-branschen. Där har han bland annat arbetat som speldesigner och produktansvarig – men även som copywriter på en marknadsavdelning och som översättningsansvarig. Vid sidan av det ordinarie jobbet har han hela tiden haft andra projekt. Bland annat har han skrivit och gett ut figurspelsregler och dessutom har han ett SM-guld i sabelfäktning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s