En bok jag helt enkelt inte kunde motstå

Boklysten har läst Thomas Årnfelts Incidenten i Böhmen: ”Början av boken kändes väldigt seg, men så fort jag kommit lite längre så blev berättelsen så intressant att jag helt enkelt inte kunde sluta….jag måste ju ta reda på vem det är som skriver lite här och där i boken om experiment och patienter. Och de inslagen gjorde att jag satt och försökte gissa vem det var resten av boken igenom.”

Alltid trevligt när andra har hittat precis rätt känsla: ”Hela stämningen i boken är lite ödesmättad och mörk och faktiskt så satt jag emellanåt och nästan förväntade mig att det skulle dyka upp någon typ av monster/vampyrer/varulvar i skogarna kring slottet och byn.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s