Ny tävling!

Ny tävling för att vinna Patrik Centerwalls Minnen av en sång.

Vilken fiktiv person skulle du vilja träffa och vad skulle du vilja göra tillsammans med den personen?

Kommentera här eller på Facebook.

Tävlingen avslutas den 4 september.

10 reaktioner till “Ny tävling!

  1. Jag skulle vilja träffa Miss Phryne Fisher för hon verkar vara en intressant och modig person som jag skulle vilja lära känna mer.

  2. Jag skulle absolut vilja träffa sherlock Holmes..för hans intressanta personlighet och vi skulle stämma upp våra fioler och spela upp till en virvlande dans..och sedan skulle vi lösa ett fall tillsammans..tror vi tar och löser Baskerwilles hund. När vi löst fallet så tar vi ett bloss på pipan och bara är.

  3. Skulle velat träffa Astrid Lindgren medans hon levde – vi skulle samtala om hur man gör världen bättre för djuren – men även för barnen – och vi vuxna ! Hon hade ju ett brinnande intresse för djur och barn ! Hon var så mysig hela hon – och att lyssna till hennes röst – när hon läste barnsagor – var hur underbart som helst !

  4. Jag skulle vilja träffa Pettson. Han verkar vara en trevlig gubbe och är säkert väldigt gästfri så han bjuder på fika! Dessutom är alltid Findus där Pettson är så då får jag ju träffa honom också, finurligare katt får man leta efter!

  5. Jag skulle vilja träffa Jesus och dricka vin och bada i havet. Jag skulle fråga honom om Maria Magdalena och barnet samt hans Houdini-trick med grottan. Tror han sitter inne på mycket spännande kunskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s