Ny kula

Det känns underligt att börja på en ny blogg. På den gamla finns flera års inlägg om det ena och det andra. En del kontroversiellt. En del icke-populärt. En del fjantigt och en del nyttigt.

Jag ska försöka spara en del från den bloggen, mest av nostalgiskäl. Jag måste bara klura ut något bra sätt. Det gäller också att få folk hit istället för dit, men det hela ordnar väl sig så småningom. Än så länge har jag inte flyttat domännamnet http://www.undrentide.se och jag kommer att vänta lite med det så att jag får denna sida precis som om jag vill ha den.

Tills vidare: Välkommen hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s