Minnenas korridor

Sparar ner den gamla bloggen och läser lite inlägg här och där, minns, roas, förundras. Det roligaste är att läsa om när Eldfloder just kom ut. Olika kommentarer och annat. Ska kanske lägga upp några av inläggen här, eller så låter jag helt enkelt detta vara en nystart.

Just nu har vi en gäst i huset. En finsk tonåring som vill lära sig bättre svenska kommer att bo hos oss nu under juli. Det är lite ovant med en ständig gäst, men det är mycket positivt också eftersom man vill visa sin bästa sida. Mycket blir gjort. Städning blir gjord. Trädgården blev tillsnofsad (med hennes hjälp eftersom hon gärna vill hjälpa till). Huset blir snickrat på. I vanliga fall skulle säkert båda jag och maken ligga och slöa större delen av dagen, spela dataspel och surfa på nätet.

En nackdel är att det inte blir något skrivet. Hittar inte ro att sitta och stirra in i en skärm. Men, men det finns mycket tid i livet till att skriva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s