Välkommen!


Detta är författarinnan Elin Holmerins hem på nätet. Här hittar du information om mina böcker, noveller, mina kommande projekt och mina pågående projekt. För senaste nytt kan du läsa min blogg, där jag behandlar skrivande, läsande, fotografi och allmänna funderingar.

Debutromanen heter Eldfloder och är utgiven av Bombadil Publishing. Jag har förhoppningen att min andra roman ”De två odjuren” ska finnas ute i handeln under 2011.

I datorn ligger den tredje: ”Sår”, och vilar. Under tiden arbetar jag på min fjärde roman ”Niva”, som är ett projekt jag har valt att arbeta öppet med och de första två delarna finns att ladda ner här.

Smycken inspirerade av nordisk och keltisk mytologi finns till försäljning på E Holmerin Design.

En reaktion till “Välkommen!

  1. Nice Elin! Har köpt både smycken och ett litterärt verk av ovan nämnda hantverkare och författare! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s