Sugen på novellskrivande

Nu när sommaren börjar närma sig sitt slut och jag har betat av allt jag hade planerat att göra så börjar jag fundera över skrivandet igen. Jag är ju ”periodare”, när jag skriver, skriver jag nästan hela tiden, sedan tar jag ett par månaders (hrm… halvår) paus och gör annat.

Jag har ännu inte lust att bita tag i romanprojekten, men kanske en novell skulle man kunna klämma ihop. Tråkigt nog har jag inga novellidéer, men det brukar ju finnas folk som är villiga att hjälpa till med sånt. Så, någon som har en idé?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s