Undrentide Förlag

Jag har länge haft tankar på att starta upp ett förlag. Det skulle inrikta sig på udda fantasy och övernaturlighet, gärna med folktro och myter som bas. Mytologi i alla former och kulturer är ju mitt gebit.

Eftersom Undrentide blev ett företag i somras så finns ju möjligheten att spinna vidare på den idén. Jag har ju de kunskaper som krävs och dessutom har jag en hel del goda kontakter. Det är svårt att få förlag som inriktar sig på fantasy att överleva i Sverige, men om jag jobbar hårt så kan jag nog hitta den publik som är intresserad av den här typen av litteratur.

Nåja, det är ju ingen brådska och jag ska i första hand fokusera på lanseringen av min egen bok.

5 reaktioner till “Undrentide Förlag

  1. Jo, det var just vuxna jag tänkte på. Sådana som jag själv som hela tiden söker efter nya spännande författare som kan ändra min världsuppfattning och lära mig en hel del. Satt för ett tag sedan och läste om egyptisk mytologi och genast dök det upp olika historier i huvudet. Vi får väl se om jag gör verklighet av dem.

  2. En strålande idé! Jag har funderat i de banorna också men känner att jag varken har kunskap eller kontakter att driva något sånt själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s