Nya sidor

Jag har trixat och fixat en bra stund nu, och nu har jag fått till några nya sidor med anknytning till förlaget. Jag erbjuder från och med nu även tjänster så som lektörsutlåtande, framsidesdesign och layout.

I helgen har jag påbörjat läsningen av ett av de manus som jag har fått in. Mycket spännande och intressant. Jag blir lite rörd av att det finns så många fantasyfantaster ute i landet (och i andra länder också).

Jag vill också tipsa om en Science fiction- och fantasydag i Uppsala den 5 november. Mer info finns här.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s