Ord som följer mig

Det finns en rad citat som hänger kvar i mitt inre och ger mig styrka på olika sätt. Det kanske låter lite fånigt, men visdomar får man aldrig i överflöd. Många citat kommer från min familj, speciellt från min mormor och min pappa.

”Man ska inte ha det för bekvämt”, brukade mormor säga. Det hon menade var att bekvämlighet ofta ger en fadd smak i munnen till skillnad när man har kämpat för något som sedan ger resultat. Påminner om morsans: ”Man måste ha tråkigt för att känna igen kul.”

”Det ordnar sig alltid”, är farsans paroll. Det gör det. Faktiskt. Hittills har ingenting ordnat sig på ett eller annat sätt. Ibland genom mycket smärta och sorg, men man kommer banne mig ut på andra sidan till slut. I alla fall så länge man lever.

Andra citat är från filmer, böcker eller tv-serier. Gärna roliga sådana som får mig att fnissa för mig själv. Just nu är det många från Big Bang Theory som snurrar runt i skallen, som t ex ”Like a snowball’s chance in a cat-scanner.” och ”Sorry, I got bored and drifted off.”

Och så det raraste ögonblicken någonsin:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s