Odjuren goes ebook

Från och med i dag så kan man köpa eller låna De två odjuren som E-bok. Ett råbilligt alternativ – från 0 kr till runt 70-lappen. Den finns på Elib, Adlibris, Bokus och en himla massa andra ställen. Låna är ju klart fördelaktigt 🙂

Här är ett litet utdrag. Ett oförglömligt möte:

Där stod hon – obehaget som hade krupit under skinnet på honom. Håret eldade i kapp med hennes hy, rödflammig och svettig mot det blå tyget i klänningen. Här och var hade mörkare fläckar bildats i tyget. Hon andades tungt. Han rös. Saerpens. Det ordet hade han inte hört på åratal. Språket hade han endast höra sig själv och fadern tala, aldrig någon annan. Kvinnan nickade åt honom och tog hans hand. Hon ledde honom bort från stimmet i salongen, bort från rökslöjorna och konjaksdoften. När kvinnan drog honom mot en dörr bredvid scenen sökte han med blicken efter utgången, men kroppar rörde sig hit och dit i ett vimmel av rockar och kjolar. Alla var på väg någonstans, men inte dit han skulle. Saerpens. Ett hatat ord. Ville han verkligen veta mer om henne?

En reaktion till “Odjuren goes ebook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s