Herregud, jag är vuxen!

Ibland slår tankar mig. Tiden går så fasligt fort och jag hinner inte alltid med.

När jag kör bil händer det att jag tänker: ”Men shit – jag har ju körkort!”

När jag ser tonåringens fjuniga mustasch, tänker jag: ”Vem är det där? Har det redan gått tretton år?”

När jag betalar räkningar, tänker jag: ”Men vart tar alla pengar vägen?” 😉

Apropå tonåringar så är det något lustigt. Helt plötsligt så är den där killen en helt annan människa än den man trodde att man har känt i hela hans liv. Inte alltid, men emellanåt så undrar man från vilken planet han kommer. Och nog var jag likadan själv. Det är sånt där man inte riktigt förstår innan man själv är tonårsförälder, antar jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s