Gott nytt år och sånt

Det är nu alla årskrönikor och gott-nytt-önskningar ploppar upp. Jag ska också göra en sån.

2011 har varit bra. Jag har startat företag, släppt min andra bok och jag har fått rätt mycket uppmärksamhet på lokalt plan. Det har inneburit mycket jobb och en del slit. Under jullovet har jag hämtat mig en smula. Långa sovmorgnar, promenader och soffliggande gör att energin långsamt kommer tillbaka.

På det mer privata planet så är jag glad över att mina barn börjar växa upp så pass att man inte behöver vaka över deras minsta steg. De kan till och med vara hemma själva en dag. Materiellt sett är jag glad över nygammal bil och ny dator. Skulle vara ännu gladare om jag hade orkat ta tag i vardagsrumsrenoveringen, men den får jag väl ta någon gång i framtiden.

Så gott nytt år alla människor och annat knytt som lurar i skogarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s