Förlaget med många järn i elden

Förutom förlagsarbete så sysslar även Undrentide med grafisk design, så som vi har sett här (omslag till Halvblod) och här (omslag till Ögon som brinner, ögon som falnar). Nu har jag även fått uppdraget att filma och producera en DVD för Katrineholmsrevyn, som i år heter ”Så HIMLA mycket bättre!” och ja – den är så himla mycket bättre än Katrineholmsrevyn någonsin varit. Riktigt proffsiga skådespelare, musiker och dansare.

Det är superkul att få det här uppdraget, speciellt som jag alltid har varit intresserad av film och gjort egna filmer. En två-årig eftergymnasial mediautbildning har jag ju också, så jag är som fisken i vattnet.

Kanske dyker det upp ett litet klipp här snart 🙂 Några bilder på ”panelhönorna” och ”kvinnogris” får ni hålla till godo med.

 

En reaktion till “Förlaget med många järn i elden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s