E-boksrelease!

Nu, från och med idag, den 1 juni 2012 finns Sår som e-bok. Passa på att skaffa er en läsupplevelse när regnet öser ner, och troligen kommer det att ösa ner de kommande två veckorna. Efter midsommar får ni sola.

Sår är den tredje boken om ätten Svarthamn, men är en fristående berättelse. Anja söker svar om sitt ursprung då hennes mor dog i barnsäng och hennes pappa vill inte berätta något om henne. Anja fick sitt andranamn av en drakhona som tidigt försvann ur familjens liv. Kan Majoreslori ha svaren på Anjas frågor?

Trots faderns varningar ger sig hon av till Frankrike i jakt på Majoreslori, men ganska snart blir hon varse att drakhonan har helt andra planer för Anja än att hjälpa henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s