Spännande planering

I dagarna har föreningen Egenutgivarna fortsatt planeringen av bokmässeprojektet. Det känns superspännande att var del av det här arbetet och jag är glad att jag uppgraderade mitt paket från brons (endast ha böcker med i montern), till silver (att faktiskt vara på plats i egen hög person).

Jag har en hel del att fixa själv förutom att hjälpa till med själva montern – A02:52. Skriv upp det! Måste först och främst få någon att ta en proffsig bild av mig själv med ljus bakgrund. Nya visitkort med Undrentide-reklam ska jag ordna, och sedan måste jag planera en monterprogrampunkt. Vad skulle det kunna vara? Vad skulle få dig att stanna till och besöka montern? Klurigt värre.

Det blir bokmässepremiär för mig. Förr har jag inte haft råd att åka, och på senare år har jag antingen inte haft tid eller varit ute på tok för sent. Nu är det alltså dags och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nervös.

3 reaktioner till “Spännande planering

  1. Så spännande, du kommer säkert att få fyra fina dagar. Det är ett bokbrus utan dess like på mässan så det är inte lätt att råda om en programpunkt. Det får vara något som sticker ut men som känns äkta och verkligen passar boken/utgivningen. Jippon för jippo är nog de flesta ganska trötta på. Ha en härlig mässa!

  2. Jag håller med om att det är roligt att du uppgraderat och kommer vara på plats. Jag tror att vi har en grym fördel jämfört med alla andra. Genom att vi är en förening och alla är lite nyfikna på varandra så kommer nog många vilja lyssna på varandras programpunkter. Och när det redan står en liten publik, då är det lätt för andra att stanna till och spontanlyssna. Vi ses i september!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s