Undrentide samarbetar med Narren

Från och med idag kommer våra böcker finnas på spelbutiken Narren. Böckerna finns på deras hemsida och i butiken här i Katrineholm, ett litet steg för mänskligheten, men ett bra steg för Undrentide :).

Även Fredens pris och Fred så gyllene kommer finnas tillgängliga där, och nu finns preliminära releasedatum. Planen är att Fred så gyllene ska finnas tillgänglig att köpa på nätet, här på sidan, på adlibris och andra nätbokhandlare, den 21 september. Om man undrar varför den är betydligt dyrare än övriga böcker kan jag tala om att det är en underbar tegelsten på över 600 sidor.

En reaktion till “Undrentide samarbetar med Narren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s