Premiär för En saga om sorg

Idag är det release för första delen i En saga om sorg, nämligen Fred så gyllene av Stefan Hagel. Det känns härligt att vara i gång på allvar med utgivningen av svensk fantasy för vuxna och Undrentides katalog kommer att växa.

De som har förbokat kommer att få en bok i brevlådan under nästa vecka och den går att beställa här.

Ni kan också passa på att följa Stefans blogg samt läsa en intervju med honom i Trollhättan 7 dagar.

 

3 reaktioner till “Premiär för En saga om sorg

      1. Härligt jobbat, Elin!
        Med lite tur kommer intervjun i (pappers)tidningen Bohusläningen också att läggas ut på nätet snart. Vet inte hur snabba de är med den saken, men jag återkommer när jag hittat artikeln (som alltså var med i dagens pappersnummer; tänk dig, jag och Mikael Persbrandt på första sidan 🙂 – samma Persbrandt som jag intervjuade för tiotalet år sedan …).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s