På väg mot bokmässan

Det är mycket att tänka på och hålla i huvudet innan man beger sig iväg på en sådan här resa. Vad ska jag ha med mig? Vad får jag absolut inte glömma? Har jag fixat käk till sonen som ska vara hemma själv? Har han pengar så det räcker? Har JAG pengar så det räcker? Logistiken över lämning och hämtning av yngste sonen som ska till mormor och morfar i Södertälje? Kommer jag hitta till hotellet? Kommer jag hitta till mässan? osv osv

Just nu känner jag mig lite småstressad, men håller ändå mig hyfsat lugn så jag inte ska börja glömma bort saker i panik. Jag har packat det mesta, bara kläder och sånt kvar att packa, och det hinner jag i morgon innan jag åker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s