E-böcker – snabbt och billigt

Jag har fastnat lite för konceptet e-böcker, mycket på grund av två anledningar:

1. Då jag är på resande fot vill jag packa så lätt som möjligt, men ska jag vara borta länge är en bok kanske inte tillräckligt. Datorn måste jag oftast ha med mig ändå, och då är det smidigt med böckerna i datorn.

2. Ommöblering hemma. Jag gillar bokhyllor och böcker, men just nu är jag inne i en period då jag vill ha det så öppet och ”rent” som möjligt. Bokhyllorna har fått flytta och i vardagsrummet har vi nu endast stängda skåp. Fortfarande har vi böcker, men de är i ett annat rum och där finns begränsad plats. Det är jobbigt och lite traumatiskt att slänga eller ge bort böcker. Jag har gett bort en del till skolans bibliotek, så de kommer i alla fall till nytta. En e-bok kan jag läsa och spara utan att den tar plats, eller slänga om jag nu skulle vilja det, utan att det känns jobbigt.

Kom i håg att tre av mina böcker finns som e-böcker, både att köpa billigt och att låna. Eldfloder planeras att komma som e-bok innan jul och så småningom Fred så gyllene och Fredens pris också.

3 reaktioner till “E-böcker – snabbt och billigt

  1. Oj, vad kul det låter med att göra en e-boksversion av Fred så gyllene, Elin.
    Har du nån tidsplan på när det kan ske? Är lite nyfiken, som du förstår :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s