Novelläsning

Då jag är inblandad i Catahyas femte antologiprojekt, liksom jag var inblandad i det tredje och fjärde också, har jag börjat ta tag i läsningen på allvar. Det är en stor hög noveller som ska läsas igenom och jag vill inte slarvläsa.

I slutändan ska vi i juryn vaska fram ca 15 noveller som får plats i antologin och sedan börjar själva arbetet med redigering,sättning och tryckning. Det är kul, men också tidskrävande. Ska försöka hinna läsa så mycket som möjligt under jullovet, både noveller och de manus som ligger i kö för läsning, så manusstoppet kommer att ligga kvar till efter jul i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s