Författarpresentation: Patrik Centerwall

Undrentide kan härmed stolt presentera vårt senaste nyförvärv:

Patrik Centerwall.

Utan att säga något bestämt datum, så kommer novellsamlingen Skymningssång och andra fantastiska historier att dyka upp i höst.

I förra inlägget skrev jag om ”wow-känslan” när man läser och redan när jag läste första novellen kände jag just ”wow”. Idén var smart och skruvad, men texten ändå lättläst. På några sidor lyckades han skapa en hel bild av en eventuellt stundande skrämmande framtid. När jag hade läst klart första novellen kunde jag inte sluta att läsa. Här blandas framtidsscenarier med mystik och övernaturlighet. Allt som fantastiken har att erbjuda, med andra ord.

Jag är inte heller ensam om att tycka om det Patrik skriver. Han har tidigare blivit publicerad i två nummer av Eskapix, och i antologierna Upplevt i Värmland, Skrämmande skogar och andra osunda platser samt Främmande besök. Hans noveller har gjort bra ifrån sig i novelltävlingar – bland annat har två av novellerna i samlingen kommit på tredje plats i den årliga ‘Fantastiknovelltävlingen‘, där bland annat Niklas Krog är med i juryn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s