Läsa på engelska

Fantasyläsare i Sverige är knappast främmande för att läsa på engelska. De flesta fantasyböcker som ges ut på engelska, eller andra språk heller för den delen, översätts aldrig till svenska och vill man läsa sin favoritfantasyserie snabbt så är det få som orkar vänta på översättningen.

Undrentide har ju fokus på fantastik av svenska författare, så därför är våra böcker på svenska. Men utan att avslöja för mycket kan jag säga att det kommer att komma en bok på engelska framöver. En jättesuperbra bok. En spännande, underlig och tänkvärd bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s