Idag är en sån dag

Igår jobbade jag och maken ganska hårt med huset. Vi har det sista på panelen att byta, plus att det var en bit kvar av den gamla välbyggda lekstugan kvar att riva. Jag rev det senare själv och det betalar sig idag med ryggont.

Så idag är en ”sån” dag, en dag då det finns saker jag vill och borde göra, men inte kan eller inte borde göra för den där satans ryggen. Jag har iaf slängt lite träspill i containern då de hämtar den imorgon. Jag har också gjort en del redaktörsarbete med ett manus, fast det gör ont att sitta vid datorn.

Nu sitter jag på altanen med ipaden och klurar på vad jag kan göra utan att anstränga ryggen för mycket. Jag kan ju alltid läsa, så det gör jag, men jag bli trött i huvudet av att läsa hela tiden.

Klurar vidare …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s