Spännande gäster på Swecon 2014

Bland alla andra spännande gäster, t ex Cory Doctorow, Chris Wooding och Steven Savile som kommer att dyka upp på nästa års Swecon, Steampunkfestivalen i Gävle, är jag, Elin Holmerin. Skrolla ner en bit så hittar ni mig. Det känns häftigt och rätt stort. Jag ser fram emot att få sitta med på några paneler och prata med intressant folk, som alltid finns i överflöd på Swecon 🙂

För något år sedan lovade jag mig själv att jag skulle sy en sekelskiftesdräkt. Jag kom tyvärr inte så värst långt, men nu har jag ju ytterligare en anledning att faktiskt sy klart den där kjolen. Så mycket kvar på den är det inte. Inga ursäkter, egentligen.

 

En reaktion till “Spännande gäster på Swecon 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s