Sista sekunden

Deadline är ett fantastiskt begrepp, för hur många deadlines jag än sätter upp för mig själv så är det ändå DEADLINE!!! som får mig att på riktigt sätta fart. Den här bilden cirkulerar just nu på facebook och Internet, och jag kan väl säga att jag känner igen mig i de flesta rutor.1013840_233005346872084_1515889282_n

Nåja, när jag väl sätter igång är jag väldigt effektiv och i helgen har jag inte gjort annat än att pillat med den sista korren av böckerna som ska skickas till tryck. Nöjd.

En reaktion till “Sista sekunden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s