Jonas Larsson signerar böcker

Den 12 juli kan du träffa Jonas Larsson och köpa ett signerat exemplar av Havet under oss på Café Taktik mellan klockan 12 och 15. Där kommer det också att vara en brädspelsturnering. Facebook-eventet hittar du här.

En ny recension av boken har kommit och Monstersteffa skriver bland annat: 

”… det en mysig och spännande verklighetsflykt som bjuds på, ett havsäventyr i mörker där man navigerar utifrån havets ljus. Mot slutet är riktigt spännande och får hjärtat att slå ett par extra slag, men Gustafs val gör mig en aningens besviken.”

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s