Fruktan hos debutantbloggen

Läs om hur Fruktan arbetar i sitt författarkollektiv, om att skriva tillsammans men ändå sitt eget.

Författaryrket är på många sätt en ensamsysselsättning, men det behöver inte vara så. Jag satt med i en panel om redigering på Swecon i helgen där vi författare, Karin Tidbeck, Kristina Hård, Oskar Källner och jag, var rörande överens om att man behöver input från utomstående för att komma vidare i sitt skrivande och i sin redigering. Det finns olika nivåer på det hela, och man kan lära sig att bli bättre och bättre på att se sitt eget språk, men att få konstruktiv kritik eller åsikter från annat håll är guld värt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s